Lease-auto voor starters:
occasion en nieuw

Opeens weet je het: ik word ondernemer. Je gaat er eens goed voor zitten, maakt een plan en hakt de knoop definitief door. Eerst naar de KvK, dan naar de bank voor een rekeningnummer. Als startende ondernemer denk je: kom maar op met die handel! Maar dan besef je dat er nog iets mist: een goede auto of bedrijfswagen. Bij de gedachte alleen al schiet je in de stress. Want zo’n grote investering kun je er nu niet bij hebben.

LeaseParcours heeft de oplossing: een lease-auto voor starters. Voor een vast bedrag per maand rijd jij de occasion die bij jou past. Of je nu fris uit het KvK-kantoor loopt of al een jaar bezig bent, wij hebben de gedroomde lease-auto's voor startende ondernemers. Liever een spiksplinternieuwe wagen? Ook die vind je bij ons!

dots

Voor iedere starter een passende leaseauto

Speciaal voor startende ondernemers hebben we de mooiste occasions klaarstaan. Deze gebruikte auto’s hebben hun eerste (grote) afschrijving al gehad. Het is daardoor goedkoper dan het leasen van een nieuwe auto. En het mooie is: door die lage drempel kun jij als starter je geld mooi in je bedrijf steken. 


LeaseParcours helpt uiteenlopende ondernemers. Logisch dus dat we ook bedrijfsauto’s hebben in alle soorten en maten. Van groot tot klein en van bijna nieuwe occasions tot gebruikte wagens van een paar jaar oud. De lease-auto voor starters meteen bekijken?

bmw interieur

Geen langetermijnverplichting, wel vertrouwen

Als startende ondernemer heb je te maken met veel onzekerheden. Hoe gaan de zaken over een jaar? Heb ik genoeg klanten? Groeit de business, of juist niet? Je kunt dus wel wat flexibiliteit gebruiken. Geen langetermijnverplichting, maar rustig kijken hoe het gaat. 


Bij LeaseParcours krijgen starters het vertrouwen om te ondernemen. Wij regelen de auto, jij haalt het beste uit jezelf en je onderneming. Weten wie wij zijn?

Tweedehands auto leasen zonder aanbetaling

Wil je een tweedehands auto leasen zonder aanbetaling? Bij LeaseParcours kan het wél. Ook met weinig startkapitaal helpen we jou goed op weg.


We begrijpen dat veel starters nog geen jaarcijfers kunnen laten zien. Maar dat hoeft geen obstakel te zijn. Het liefst zien wij je in een auto die bij je past. We staan je te woord met een brede glimlach en stellen de juiste vragen. Kom maar op met je zoekvraag, wij regelen het voor je!

Zakelijk auto leasen? Bij ons heb je een enorme keuze uit nieuwe leaseauto’s en occasions. LeaseParcours is de snelste leasemaatschappij van Nederland: als je vandaag kiest, kun je morgen al rijden!

Op het moment dat u klant wenst te worden, verstrekken wij uw gegevens aan Economic Data Resources B.V. (EDR). EDR zal op basis van deze gegevens een advies geven over de kredietwaardigheid van de onderneming en eventuele negatieve bemerkingen ten aanzien van het bestuur/leiding van de onderneming. EDR gebruikt deze gegevens voor onderzoek naar de kredietwaardigheid en contactgegevens van u en uw onderneming. Als u bezwaar wilt maken of informatie wenst over het gebruik van uw persoonsgegevens door EDR, zie: Privacy Statement .

 

Op het moment dat u klant wenst te worden, verstrekken wij uw gegevens aan Economic Data Resources B.V. (EDR). EDR zal op basis van deze gegevens een advies geven over uw kredietwaardigheid.EDR gebruikt uw gegevens voor onderzoek naar uw kredietwaardigheid en contactgegevens. Als u bezwaar wilt maken of informatie wenst over het gebruik van uw persoonsgegevens door EDR, zie: Privacy Statement.

Copyright © 2021. All rights reserved. Disclaimer | Ontwikkeling: Meceda