Auto leasen als zzp’er: bij LeaseParcours kan het

Een auto leasen als zzp’er moeilijk? Welnee. Als je net begint als zzp’er is de kans groot dat je nog in je privéauto rijdt en 19 cent per kilometer registreert. En dat terwijl jouw gedroomde zzp-lease-auto gewoon al bij ons klaarstaat.

Wist je dat er ook vriendelijke leasebedrijven zijn, waar adviseurs met je meedenken voor een leaseauto die bij je past? Welkom bij LeaseParcours – de plek waar een auto leasen als zzp'er leuk én goedkoop is.

dots

Financial lease voor zzp’ers

Financial lease is vaak de beste optie voor zzp’ers die zakelijk willen leasen. Met name als je starter bent. Je hoeft namelijk niet per se jaarcijfers te laten zien. Kies je voor financial lease? Dan ben je aan het eind van je leasecontract eigenaar van de auto.

 

Wij financieren de auto in eerste instantie. Vervolgens betaal jij de auto in maandelijkse termijnen af. Je bent vanaf het begin economisch eigenaar van de auto. Als het contract is afgelopen, ben je ook juridisch eigenaar. Bij LeaseParcours kun je ook occasions financial leasen. Dat scheelt flink in de kosten. Ideaal voor als je net begint!

Peugeot 508 2

Voordelen financial lease zzp’er

Als zzp’er is het superpraktisch om voor financial lease te gaan. Wij noemen 4 redenen:

Kosten spreiden

Je kunt een eigen auto kopen, zonder dat je in één keer het hele bedrag moet betalen. Zo houd je meer ruimte over voor investeringen in je onderneming.

Geen gedoe met jaarrekeningen

Bij ons kun je als zzp’er financial leasen zonder administratieve rompslomp. Ook als starter kun je bij ons leasen: je hoeft geen jaarrekeningen aan te leveren.

Financieel voordeel

Met financial lease ben je direct economisch eigenaar. Dat betekent dat je gelijk profiteert van fiscale voordelen, zoals btw-aftrek, investeringsaftrek en renteaftrek.

Leasecontract op maat

Bij LeaseParcours lease je op maat. Met ons advies rijd jij weg in de leaseauto die bij jou en je bedrijf past. Of dat nu een occasion is, of het nieuwste van het nieuwste.

Zakelijk auto leasen? Bij ons heb je een enorme keuze uit nieuwe leaseauto’s en occasions. LeaseParcours is de snelste leasemaatschappij van Nederland: als je vandaag kiest, kun je morgen al rijden!

Op het moment dat u klant wenst te worden, verstrekken wij uw gegevens aan Economic Data Resources B.V. (EDR). EDR zal op basis van deze gegevens een advies geven over de kredietwaardigheid van de onderneming en eventuele negatieve bemerkingen ten aanzien van het bestuur/leiding van de onderneming. EDR gebruikt deze gegevens voor onderzoek naar de kredietwaardigheid en contactgegevens van u en uw onderneming. Als u bezwaar wilt maken of informatie wenst over het gebruik van uw persoonsgegevens door EDR, zie: Privacy Statement .

 

Op het moment dat u klant wenst te worden, verstrekken wij uw gegevens aan Economic Data Resources B.V. (EDR). EDR zal op basis van deze gegevens een advies geven over uw kredietwaardigheid.EDR gebruikt uw gegevens voor onderzoek naar uw kredietwaardigheid en contactgegevens. Als u bezwaar wilt maken of informatie wenst over het gebruik van uw persoonsgegevens door EDR, zie: Privacy Statement.

Copyright © 2021. All rights reserved. Disclaimer | Ontwikkeling: Meceda