Auto leasen zonder jaarcijfers

Als startende ondernemer kun je soms wel wat hulp gebruiken. Je bent je bedrijf nog maar net begonnen – grote kans dus dat je nog geen grote omzet draait. Heb jij als starter een bedrijfswagen nodig om te kunnen groeien? Bij LeaseParcours kun je zelfs een auto leasen zonder jaarcijfers. Wil je weten hoe zakelijk leasen zonder jaarcijfers precies in z’n werk gaat? Dan ben je hier aan het juiste adres. Wij helpen je goed op weg, jij hoeft geen grote investering te doen. Deal?

dots

Financial lease zonder jaarcijfers

De meeste leasemaatschappijen willen minstens één jaar aan omzetcijfers zien bij een lease-aanvraag. Op zich geen gekke gedachte, want ze willen zeker weten dat jij het kunt betalen.


Toch vinden we dat bij LeaseParcours niet helemaal eerlijk. Vrijwel alle startende ondernemers die bij ons komen, staan te springen om iets van hun bedrijf te maken. We worden er juist blij van als zij met de auto’s van LeaseParcours het beste uit zichzelf halen! Daarom kun je bij ons een auto leasen zonder jaarcijfers. Liever een groeiende onderneming en een mooie relatie, dan snel scoren.

Man achter het stuur van leaseauto
Man rijdt in leaseauto

Occasion lease zonder cijfers

Naast financial lease is occasion lease dé manier om als startende ondernemer de kosten te drukken. In zo’n geval lease je een gebruikte auto. Deze wagens hebben hun eerste afschrijving al gehad. Met andere woorden: je betaalt per maand een stuk minder dan voor een spiksplinternieuwe leaseauto. Zo houd je geld over voor belangrijkere zaken.


Dat je zonder jaarcijfers wilt leasen, mag de keuze in auto’s nooit beperken. Omdat wij leaseauto’s van meerdere dealers aanbieden, is er in ons assortiment altijd een passende wagen voor jou. Zie je jouw gedroomde eerste bedrijfswagen toch niet staan? Dan vinden we die voor je – ook al moeten we daarvoor ver gaan.

Leaseautos in showroom

Wij leasen aan personen, niet aan nummers

Bij LeaseParcours leasen we aan personen, niet aan nummers. We gaan altijd in gesprek en willen weten wie je bent. Als ondernemer, maar vooral als persoon. Onze ervaren lease-adviseurs stellen je de juiste vragen.


Uiteraard willen we wat betreft de lease een aantal dingen van je weten. Welke auto wil je leasen? Wanneer ben je gestart met je bedrijf? Kun je een aanbetaling doen? Houden wij aan jouw antwoorden een goed gevoel over, dan krijg je van ons het vertrouwen om te ondernemen

Zakelijk auto leasen? Bij ons heb je een enorme keuze uit nieuwe leaseauto’s en occasions. LeaseParcours is de snelste leasemaatschappij van Nederland: als je vandaag kiest, kun je morgen al rijden!

Op het moment dat u klant wenst te worden, verstrekken wij uw gegevens aan Economic Data Resources B.V. (EDR). EDR zal op basis van deze gegevens een advies geven over de kredietwaardigheid van de onderneming en eventuele negatieve bemerkingen ten aanzien van het bestuur/leiding van de onderneming. EDR gebruikt deze gegevens voor onderzoek naar de kredietwaardigheid en contactgegevens van u en uw onderneming. Als u bezwaar wilt maken of informatie wenst over het gebruik van uw persoonsgegevens door EDR, zie: Privacy Statement .

 

Op het moment dat u klant wenst te worden, verstrekken wij uw gegevens aan Economic Data Resources B.V. (EDR). EDR zal op basis van deze gegevens een advies geven over uw kredietwaardigheid.EDR gebruikt uw gegevens voor onderzoek naar uw kredietwaardigheid en contactgegevens. Als u bezwaar wilt maken of informatie wenst over het gebruik van uw persoonsgegevens door EDR, zie: Privacy Statement.

Copyright © 2021. All rights reserved. Disclaimer | Ontwikkeling: Meceda