Bedrijfswagen leasen bij LeaseParcours

Een bedrijfswagen leasen bij LeaseParcours betekent vrijheid vanaf dag één. Vrijheid om te rijden wat jij wilt en om te ondernemen op jouw manier. Gelukkig ervaren wij die vrijheid zelf ook. Want door ons grote aanbod en netwerk vinden we altijd de bedrijfswagen die bij jou past. Bij ons vind je alle merken en alle modellen. Van een splinternieuwe 4 Serie tot aan een gebruikte Transit – wij helpen je goed op weg.

dots

Voordelen bedrijfswagen leasen

Als ondernemer sta je regelmatig voor belangrijke keuzes. Het kiezen van een passende bedrijfswagen is daar een van. Los van de wagen zelf vraag je je af: ga ik kopen of leasen? Je had het vast al geraden, maar bij LeaseParcours neigen we meer naar dat laatste. Een bedrijfswagen leasen, biedt namelijk mooie voordelen. Juist voor jou als ondernemer.

Je betaalt bij LeaseParcours een voordelig en vast bedrag per maand. Dit betekent dat je nu geen grote investering hoeft te doen. Je weet precies wat je maandelijks kwijt bent en komt niet voor verrassingen te staan.

Een zakelijke lease bij LeaseParcours regel je via financial lease of operational lease. Welke leasevorm je kiest, bepaal je zelf. Onze lease-adviseurs staan je hierin natuurlijk bij met hun persoonlijke advies. De koffie staat al klaar.

 

Bestelbus staat stil
Bestelwagens op een rij

Occasion lease: gebruikte bedrijfswagens

Veel ondernemers leasen een gebruikte bedrijfswagen. Dat is goedkoper dan een nieuwe auto. Occasion bedrijfswagens hebben hun eerste afschrijving namelijk al gehad. Daardoor valt de maandelijkse leaseprijs lager uit. Natuurlijk zien ze eruit en rijden ze als nieuw. En door die lagere vaste lasten houd jij meer geld over om in je groeiende bedrijf te steken.

 

Nieuwe bedrijfswagens leasen

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je liever een nieuwe bedrijfswagen leaset. Of misschien heb je er niet één, maar wel vijf nodig. Ook dan zit je bij LeaseParcours helemaal goed. We regelen de bedrijfswagen van je dromen. Zie je de gedroomde bedrijfswagen niet tussen onze voorraad staan? Onze lease-adviseurs houden wel van een uitdaging. Ze speuren met alle liefde tientallen dealers voor je af. Als jij blij bent, zijn wij dat ook.

 

Bestelbus rijdt door stad
Sleuteloverdracht leaseauto

Bedrijfsauto leasen bij LeaseParcours? Zo geregeld

Kun je niet wachten om de weg op te gaan in je nieuwe bedrijfswagen? Snappen we! Bij LeaseParcours is een lease-aanvraag zo geregeld.

  1. Je bekijkt onze leasevoorraad.
  2. Droomauto gezien? Vraag een offerte aan.
  3. Binnen no-time heb je de offerte binnen.
  4. We nemen razendsnel contact op en helpen je verder.
  5. Als het even kan, rijd je morgen nog weg.
  6. Feest! Wij regelen de ballonnen.

Vind je het prettiger om meteen persoonlijk advies te krijgen van onze lease-adviseurs? Of wil je gewoon weten wat er allemaal mogelijk is? Bel ons op 0208202109.

 

Zakelijk auto leasen? Bij ons heb je een enorme keuze uit nieuwe leaseauto’s en occasions. LeaseParcours is de snelste leasemaatschappij van Nederland: als je vandaag kiest, kun je morgen al rijden!
Copyright © 2021. All rights reserved.