Meer weten over LeaseParcours? Dé nationale leasemaatschappij!

Meer weten over LeaseParcours

LeaseParcours, veelgestelde vragen

Hieronder geven wij antwoord op een aantal veelgestelde vragen over LeaseParcours.

Wie zijn wij?

Wij zijn dé nationale leasemaatschappij voor de zakelijke markt. Voor zowel operational als financial lease kunt u bij ons aankloppen. Wij adviseren u met persoonlijke betrokkenheid en bieden altijd oplossingen op maat, die uitstekend aansluiten op uw dagelijkse bedrijfsvoering in de praktijk. Wij houden u mobiel, direct en aantrekkelijk!

Waarom kies ik voor LeaseParcours?

Wij zijn altijd klaar voor een nieuwe uitdaging. Bij ons hebt u enorme keuze in nieuwe en tweedehands leaseauto’s, waarin u snel kunt rijden. Onze trouwe klantenkring kiest voor ons vanwege de prettige, persoonlijke contacten. En natuurlijk vanwege de aantrekkelijke prijzen van onze leaseovereenkomsten. Wij denken altijd oplossingsgericht met u mee, voor een oplossing die naadloos aansluit op uw bedrijfsvoering in de praktijk. En uw vaste aanspreekpunt schakelt altijd snel bij vragen of problemen

Kan ik zowel privé als zakelijk leasen bij LeaseParcours?

Wij bieden lease-oplossingen voor zowel de zakelijke markt als particulieren. Onze focus ligt echter uitdrukkelijk op B2B.

Mijn facturen, kan ik die digitaal ontvangen?

Ja hoor, dat is geen enkel probleem. Wij leveren altijd maatwerk, precies zoals u het wenst.
autolease

Autolease

Veel mensen leasen een auto. Maar wat is autolease nou precies?
En hoe zit het nou eigenlijk met bijtelling? Hieronder geven wij u antwoord op de meest gestelde vragen over lease van uw auto
financiallease

Financial lease

Financial lease is zeer in trek. Hierover krijgen wij dan ook heel veel vragen. Voor uw gemak hierbij alvast de antwoorden op deze vragen. En natuurlijk mag u ons altijd vrijblijvend bellen voor meer informatie.
Operational lease

Operational lease

Bij operational lease blijft de leasemaatschappij eigenaar van de auto. Afhankelijk van de vorm – netto of full operational lease – zijn verschillende voorzieningen inbegrepen. Hier vindt u antwoord op alle veel gestelde vragen.