Occasions: goede keuze voor lease en koop

Occasions: goede keuze voor lease en koop

Occasions: goede keuze voor lease en koop

Occasions zijn altijd populair geweest. En terecht, vinden wij: je rijdt voor minder geld in een mooie wagen. Daarom richten wij ons niet alleen op de allernieuwste auto’s. Je kunt ook bij ons terecht voor gebruikte wagens. Wist je dat je bij ons kunt leasen en kopen? Wij vertellen je alles over het zakelijk leasen en kopen van occasions.

Occasion kopen

Wil je een tweedehands auto kopen waar je op kunt rekenen? Ook voor koop kun je bij ons terecht. Bij AutoParcours verkopen we namelijk onze ex-leaseauto’s. Dat betekent dat wij precies weten hoe de auto is onderhouden en wat de geschiedenis van de wagen is. Sterker nog: je kunt de volledige onderhouds- en schadehistorie inzien. Dat je deze informatie kunt inzien, is vrij uniek voor tweedehands auto’s. Vaak is een wagen bij verschillende garages geweest en is het niet helemaal duidelijk wat ermee is gebeurd. Wij zijn hier volledig transparant in. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

Occasion lease

Toch liever een occasion leasen? Begrijpen we ook. Als je leaset, hoef je namelijk geen eenmalig hoog bedrag te betalen. Soms komt dat gewoon beter uit. Met leasen betaal je een vast bedrag per maand, waardoor je kosten spreidt. En na je leaseperiode kun je weer een andere mooie wagen uitzoeken. Met occasion lease – en koop – rijd je niet in fonkelnieuwe auto’s. Maar: ons wagenpark is enorm divers. Van een Bentley waar nog maar een paar maanden in is gereden, tot een Volkswagen-busje van een paar jaar oud.

Occasions bij LeaseParcours en AutoParcours: altijd feest!

Voordat je bij ons aanklopt, willen we je wel even waarschuwen. Bij LeaseParcours zijn we namelijk vrolijk. Niet zomaar een beetje halfslachtig vrolijk met een plichtmatige glimlach. Nee, wij zijn vrolijk tot in onze vezels. Je moet er dus wel tegen kunnen dat je wordt geholpen door mensen die écht van hun vak houden en die er alles aan doen om de beste auto voor jou te vinden. Is dat oké? Als jij ons dan vertelt wat je droomauto is, gaan wij voor jou op zoek – of je die occasion nu wilt leasen of kopen. Onze experts draaien voor jou op volle toeren. Wedden dat ook jij straks met een grote glimlach rondrijdt?

Recente berichten

Over ons

LeaseParcours
Redactie

Het team van LeaseParcours is jong, dynamisch en gezellig. We zijn altijd in voor een geintje. Wel is het zo dat er dingen moeten gebeuren. Dat moet je wel aankunnen. Je mag zo veel lol maken als je wilt, maar je moet zelf de discipline hebben om je werk af te maken. Die verantwoordelijkheid hebben alle leden van het team.

Occasion Leasen

Wil je eerst graag een zakelijk lease specialist spreken over de mogelijkheden, zoals het inruilen van je huidige auto of omdat we gewoon bereikbaar zijn? Dat kan gemakkelijk via de onderstaande informatie. 

Contact met een Leaseadviseur?

Volg ons
Zakelijk auto leasen? Bij ons heb je een enorme keuze uit nieuwe leaseauto’s en occasions. LeaseParcours is de snelste leasemaatschappij van Nederland: als je vandaag kiest, kun je morgen al rijden!

Op het moment dat u klant wenst te worden, verstrekken wij uw gegevens aan Economic Data Resources B.V. (EDR). EDR zal op basis van deze gegevens een advies geven over de kredietwaardigheid van de onderneming en eventuele negatieve bemerkingen ten aanzien van het bestuur/leiding van de onderneming. EDR gebruikt deze gegevens voor onderzoek naar de kredietwaardigheid en contactgegevens van u en uw onderneming. Als u bezwaar wilt maken of informatie wenst over het gebruik van uw persoonsgegevens door EDR, zie: https://www.edrcreditservices.nl/privacy-statement/.

Op het moment dat u klant wenst te worden, verstrekken wij uw gegevens aan Economic Data Resources B.V. (EDR). EDR zal op basis van deze gegevens een advies geven over uw kredietwaardigheid.EDR gebruikt uw gegevens voor onderzoek naar uw kredietwaardigheid en contactgegevens. Als u bezwaar wilt maken of informatie wenst over het gebruik van uw persoonsgegevens door EDR, zie: https://www.edrcreditservices.nl/privacy-statement/.

Copyright © 2021. All rights reserved. Disclaimer | Ontwikkeling: Meceda