Over LeaseParcours

Over ons

Maak kennis met de mensen van LeaseParcours

Je weet inmiddels dat we bij LeaseParcours onze ziel en zaligheid in ons werk leggen. Maar hoe zit het nu precies met die ziel en zaligheid? Een stukje ervan vind je op deze pagina. Spoiler alert: we leggen echt niet onze hele ziel op tafel. Wel krijg je een goed beeld van wie we zijn en waar we van houden – of juist niet. En daarna kun je een afspraak met ons maken. Wie weet wat je dan nog ontdekt.

“We hebben geen hoge werkdruk. Als jij last hebt van werkdruk, heb je het aan jezelf te danken.”

Jans Weits

Het team van LeaseParcours is jong, dynamisch en gezellig. We zijn altijd in voor een geintje. Wel is het zo dat er dingen moeten gebeuren. Dat moet je wel aankunnen. Je mag zo veel lol maken als je wilt, maar je moet zelf de discipline hebben om je werk af te maken. Die verantwoordelijkheid hebben alle leden van het team. En dat past niet bij iedereen.

Volg ons
jeroen-special

Jeroen de Jong

"Kwaliteit is nooit toeval. Het is juist het uitsluiten van toeval."
0

jaar lease-ervaring

in één team

0
Specialisten
0 k
Jaarlijkse contracten

Ons team

‘Diehard’ is eigenlijk de beste manier om ons team te omschrijven. We zijn hardcore autofans en gaan ook erg ver om de mooiste auto voor je te zoeken. We doen niet alles voor die tevreden glimlach, maar wel veel.

Veelgestelde vragen

Financial lease is een zakelijke lening voor je auto. Financial lease maakt rijden in een mooie, representatieve auto bereikbaar zonder dat dit ten koste gaat van je financiële positie. Zo is financial lease van een auto – ook wel auto huurkoop genoemd – zeer aantrekkelijk voor elke ondernemer.

Financial lease is glashelder en biedt financiële zekerheid: je betaalt een vaste, lage prijs gedurende een vaste looptijd, die je mede zelf bepaalt. Daarna ben je eigenaar van de auto. Je rijdt in een nieuwe auto of mooie occasion zonder grote investering. De aanschaf van de auto gaat dus niet ten koste van de liquide middelen, die kunt je blijven gebruiken voor uitvoering en uitbreiding van uw kernactiviteiten. Wel is de auto actief op de balans van je onderneming: je schrijft dus zelf af. Ook profiteer je van investeringsaftrek.

Gedurende een vooraf bepaalde looptijd van je leasecontract betaal je een vaste maandtermijn, bestaand uit aflossing en een aantrekkelijk rentetarief. En na afloop van de leasetijd ben je volledig eigenaar van de leasewagen.

Bij operational lease betaal je voor het gebruik van de auto van jouw keuze. Daaronder kunnen onder meer de kosten van verzekering, wegenbelasting, onderhoud en reparaties vallen. Na afloop van de leaseperiode neemt de leasemaatschappij de auto terug.

Bij financial lease word je economisch eigenaar van de auto en na de looptijd van het leasecontract ben je volledig eigenaar. Je betaalt lage leasekosten, enkel voor aanschaf van de auto. Overige kosten voor bijvoorbeeld onderhoud, brandstof, verzekering en wegenbelasting zijn niet inbegrepen. Je bent helemaal vrij om zo veel te rijden als je wilt. Bij operational lease blijft de leasemaatschappij eigenaar van de auto en zijn de bijkomende kosten gedeeltelijk of zelfs geheel inbegrepen in de leaseprijs. In de leaseovereenkomst staat een afgesproken aantal kilometers.

Gedurende een vooraf bepaalde looptijd van je leasecontract betaal je een vaste maandtermijn, waarin naast de aanschafprijs ook een deel van of zelfs alle verbruikskosten worden meegenomen. De financier of leasemaatschappij blijft eigenaar van de leasewagen.

Een huurkoop is een lening waarbij op voorhand een vaste looptijd, rente en maandbedrag wordt overeengekomen. Volledige duidelijkheid dus.

Nee, bij een huurkoop veranderd de rente niet. Deze zal dus niet stijgen of dalen.

Ja, dit kan. Dit kan wel kosten met zich meebrengen, omdat de bank rente-inkomsten misloopt.

Zakelijk auto leasen? Bij ons heb je een enorme keuze uit nieuwe leaseauto’s en occasions. LeaseParcours is de snelste leasemaatschappij van Nederland: als je vandaag kiest, kun je morgen al rijden!

Op het moment dat u klant wenst te worden, verstrekken wij uw gegevens aan Economic Data Resources B.V. (EDR). EDR zal op basis van deze gegevens een advies geven over de kredietwaardigheid van de onderneming en eventuele negatieve bemerkingen ten aanzien van het bestuur/leiding van de onderneming. EDR gebruikt deze gegevens voor onderzoek naar de kredietwaardigheid en contactgegevens van u en uw onderneming. Als u bezwaar wilt maken of informatie wenst over het gebruik van uw persoonsgegevens door EDR, zie: https://www.edrcreditservices.nl/privacy-statement/.

Op het moment dat u klant wenst te worden, verstrekken wij uw gegevens aan Economic Data Resources B.V. (EDR). EDR zal op basis van deze gegevens een advies geven over uw kredietwaardigheid.EDR gebruikt uw gegevens voor onderzoek naar uw kredietwaardigheid en contactgegevens. Als u bezwaar wilt maken of informatie wenst over het gebruik van uw persoonsgegevens door EDR, zie: https://www.edrcreditservices.nl/privacy-statement/.

Copyright © 2021. All rights reserved. Disclaimer | Ontwikkeling: Meceda