Tanken met gemak
Tanken met gemak?
Geplaatst op: 15.02.2017

Tanken met gemak?

Tanken met gemak?

Wilt u ook graag tanken met gemak? Een brandstofpas bij uw leasecontract biedt veel praktische voordelen. Denkt u aan een online tankadministratie [‘fiscus-proof’]. Tanken tegen de pompprijs, dekking in heel Nederland, meer besparen en minder rompslomp. Bovendien biedt een brandstofpas een diversiteit aan diensten behalve tanken, zoals parkeren, autowassen, elektrisch opladen. U kunt gebruik maken van slimmer berijderapps [overzicht van tankstations met de goedkoopste brandstof in uw buurt] en ontvangt maandelijks 1 overzichtelijke factuur.

Hoe werkt het?
Op basis van een inschatting van het aantal kilometers en rekening houdend met het praktijkverbruik wordt een brandstofvoorschot in rekening gebracht. Eens per kwartaal wordt gekeken wat u daadwerkelijk heeft getankt. Is dat minder dan het voorschot? Dan krijgt u het restant van het betaalde voorschot teruggestort. Is dat meer? Dan incasseren we het bedrag dat is geplust. Kosten voor parkeren en autowassen worden maandelijks in rekening gebracht op basis van werkelijke afname.

Wat kost het?
U betaalt, afhankelijk van het type brandstofpas [nationaal of internationaal, in- of exclusief elektrisch laden] een klein bedrag per maand, die de administratieve handelingen dekt.

Voor werkgevers is het interessant omdat u sturend kunt optreden. U kunt bijvoorbeeld instellen dat uw berijders wel of niet aan de snelweg kunnen tanken. Op deze manier kunt u al gauw honderden euro’s per jaar besparen.

Iets voor u? Belt u ons voor meer informatie (020-820 21 09) of mail ons via info@leaseparcours.nl

no-repeat;center top;;