Alwin Bouwes

Lease-adviseur/accountmanager buitendienst – helpt klanten op weg sinds 2019

Laat je niet intimideren door Alwin’s postuur en enthousiasme – deze grote vriendelijke reus heeft echt het beste met je voor.

De rol van accountmanager buitendienst is hem dan ook op het grote lijf geschreven. Want al zolang Alwin werkt, bouwt hij sterke contacten op met klanten. Dat deed hij eerst bij twee Nederlandse banken, later op de binnendienst van een andere leasemaatschappij. Zowel wij als Alwin zijn blij dat onze paden elkaar kruisten. Want nu doet-ie wat hij echt leuk vindt: buiten de deur bij relaties langs, die hij op zijn eigen manier adviseert.

Vanuit LeaseParcours bezoekt en adviseert hij mensen over onze lease-oplossingen. En nee, het is niet alleen maar praten over zaken – ook voor een kopje koffie en een fijn gesprek ben je bij Alwin aan het juiste adres.

“Bij klanten op bezoek, dat is gewoon prachtig.”

Alwin vindt het belangrijk om zichzelf te blijven ontwikkelen. Voor zijn werk wil hij zich graag verder verdiepen in de fiscale wet- en regelgeving. Hij wil nog duidelijker laten blijken dat je elkaar in zaken gewoon iets moet gunnen. Daar draait het om. Op persoonlijk gebied wil hij zich fysiek blijven ontwikkelen. Hij schrijft zijn eigen voedingsschema’s en trainingsschema’s en helpt ook anderen daarmee. Verder ziet hij zijn vrienden zo vaak mogelijk en kijkt hij, net als Marco, graag naar Formule 1.

Weet je wat ook interessant is om over Alwin te weten? Dat hij PSV-supporter is. Met zijn roots in het noorden van Nederland roept dat vragen op. Het antwoord daarop ligt in de familie. Alwins oom werkte vroeger bij Philips in Eindhoven en nam Alwin vaak mee naar wedstrijden. De jonge Alwin vond dat het mooiste dat er was. Hij genoot van de sfeer die daar hing. Die heeft hij bij andere (misschien meer voor de hand liggende) clubs nooit gevonden. Dus rijdt hij nog steeds regelmatig naar het PSV-stadion.

Alwin heeft nog een tip voor mensen die net zo succesvol willen worden als hij: “Wees jezelf, probeer niet met een masker op te lopen en doe niet alsof je alles leuk vindt. Je hebt van die mensen die met iedereen meepraten. Wees gewoon oprecht, daar kom je veel verder mee.”