Jeroen de Jong

Lease-adviseur – helpt klanten op weg sinds 2012

Jeroen draait er liever niet omheen. Hij is direct, zegt wat hij voelt, en stelt in alles wat hij doet het belang van de klant voorop. LeaseParcours, vindt Jeroen, is laagdrempelig, makkelijk en flexibel, maar ook goed op de inhoud.

Met een bedrijfseconomische achtergrond en ervaring in het bankwezen heb je aan Jeroen een goeie. Hij weet wat er nodig is om klanten te laten groeien. Hij stelt de juiste vragen, is nauwkeurig en gaat complexe situaties nooit uit de weg. Dat hij je te woord staat met zijn brede glimlach, maakt het contact des te prettiger.

Op de vraag wat hij nou het allerleukst aan zijn werk vindt, komt dan ook onmiddellijk een helder antwoord: de klantrelatie. Hij vindt het mooi om zijn vaste relaties regelmatig te spreken. Hij zoekt graag precies uit hoe hun ontwikkeling verloopt en met welke oplossingen LeaseParcours daaraan kan bijdragen. Want hij weet hoe belangrijk een goede auto is.

Jeroen kan knorren van tevredenheid als hij een complex traject heeft afgerond. Stel, een klant wil wisselen met een hoog openstaand saldo. Jeroen zoekt uit hoe die overgang het best kan worden voorbereid en rondgemaakt. Als de klant dan zijn nieuwe auto komt ophalen en duidelijk maakt dat hij tevreden is, maakt Jeroen een vreugdedansje. Doel bereikt!

Afgezien van deze geluksmomenten blijft hij graag op de hoogte van nieuwe wet- en regelgeving. Seminars en workshops op dat gebied vindt hij heel interessant.

Ook buiten het werk heeft Jeroen een leven. Hij vindt het heerlijk om thuis te zijn. Maar denk niet dat hij dan stilzit. Hij is namelijk altijd bezig. Altijd! In 2019 hebben hij en zijn vriendin een woning gekocht. Die hebben ze volledig gestript en daarna helemaal opnieuw opgebouwd. Daar genieten ze samen van. Al is het maar omdat je tijdens het bouwen met totaal andere dingen bezig bent dan je werk. Je ziet het mooi worden. Ik besteed daar al mijn vrije tijd aan, ook tussen Kerst en Oud en Nieuw.

Wat dat betreft is Jeroen buiten zijn werk om niet anders dan bij ons op de vloer. Het onderhouden van goede relaties staat bij hem op een gedeelde eerste plaats met het samen bouwen aan iets moois.

“Resultaat is belangrijk, maar het doen is ook prachtig.”