Meren Dresselhuis

Backoffice – helpt klanten op weg sinds 2020

Meren is de eerste die de telefoon aanneemt als je LeaseParcours belt. Zij neemt je vraag in behandeling of zorgt ervoor dat je met jouw vraag bij de juiste persoon terecht komt.

Ze is verantwoordelijk voor de backoffice en het debiteurenbeheer. Met haar achtergrond in hospitality & facility management, werkervaring in het buitenland en bij de ANWB alarmcentrale is zij de perfecte persoon voor deze plek. In het gezellige team van LeaseParcours voelt Meren zich 100% thuis.

In de toekomst wil ze, net als nu, voorál veel plezier hebben in haar werk. Doen wat ze leuk vindt en deel uitmaken van een fijn team, dat is wat voor haar telt. Nou ja, dat én haar eigen kinderboerderij. Paarden, honden, geiten, kippen, sphynxen, schapen – het is een erg gezellige boel in en om haar huis. Wat gezelligheid betreft is LeaseParcours dus een goede match.

Geen all-inclusive vakanties voor Meren. Ze houdt van avontuur. Ze wil beslist niet georganiseerd op reis, want het is veel te leuk om alles zelf te ontdekken. Zolang de eerste nacht maar geboekt is, vindt ze alles best. Het maakt ook niet uit waar je haar dropt. Elk land heeft wel iets bijzonders en unieks. Haar plan was dan ook om de hele wereld over te reizen, maar toen kwam die leuke baan bij LeaseParcours voorbij en heeft ze die wereldreis toch maar even op een laag pitje gezet.

Nu wil ze bij LeaseParcours mooie doelen bereiken, samen met haar collega’s. De fijne kneepjes van het vak leren, goede klantenrelaties opbouwen en zorgen voor veel tevreden klanten.
Ze heeft verrassende ideeën om LeaseParcours op social media meer aandacht te bezorgen. Ze zou het heel tof vinden om mooie video’s te maken met een drone van unieke auto’s.

“Wees jezelf en wees blij met waar je bent.”

Het levensmotto van Meren? Dat klinkt eenvoudig, maar schijn bedriegt. Meren heeft de afgelopen jaren een belangrijke les geleerd die ze graag met je deelt: “Blijf bij jezelf. Volg je gevoel en doe wat goed voelt, ongeacht wat voor werk je doet. Wees waar je wilt zijn, bij de mensen bij wie je wilt zijn.”