Profiteren met een Travelcard? YellowBrick & Q-Park

Profiteren met een Travelcard? YellowBrick & Q-Park

Wil jij profiteren op tanken, carwash en parkeren? Dat kan met een Travelcard! De Travelcard is een tankpas waarmee jij overal kan tanken in Nederland. Bij ongeveer 2000 tankstations krijg jij een voordeel van tien tot vijftien cent per liter door het grote netwerk van aangesloten tankstations.

Carwash

Carwash zit standaard inbegrepen bij elke tankpas. Hiermee kun jij met je tankpas de carwash afrekenen. Mocht je dit niet in je pakket willen, dan kun je dit kosteloos uitzetten. Er zijn meer dan 1.000 carwash locaties in het netwerk en hierdoor is er altijd wel een carwash in de buurt waar jij terecht kunt met de tankpas.

Parkeren

De tankpas kun je ook gebruiken om te parkeren in meer dan 140 steden in Nederland. Dit kan op straat via Yellowbrick en je kunt parkeren in de parkeergarages en P+R terreinen van Q-park.

Yellowbrick

Het product ‘parkeren’ moet aangezet worden om hiervan gebruik te kunnen maken. Na een uur verwerkingstijd, kun jij via de app van Yellowbrick een klant worden, je tankpas activeren en vervolgens gebruiken om op straat gemakkelijk te parkeren.

Q-Park

Bij zowel de parkeergarages en de P+R terreinen van Q-Park kun jij bij de slagboom de Travelcard direct gebruiken. Steek de pas in de paslezer bij binnenkomst en wanneer jij de Q-Park faciliteit weer verlaat.

Wil jij meer te weten komen over de Travelcard? Ga dan naar www.travelcard.nl

Recente berichten

Over ons

LeaseParcours
Redactie

Het team van LeaseParcours is jong, dynamisch en gezellig. We zijn altijd in voor een geintje. Wel is het zo dat er dingen moeten gebeuren. Dat moet je wel aankunnen. Je mag zo veel lol maken als je wilt, maar je moet zelf de discipline hebben om je werk af te maken. Die verantwoordelijkheid hebben alle leden van het team.

Occasion Leasen

Wil je eerst graag een zakelijk lease specialist spreken over de mogelijkheden, zoals het inruilen van je huidige auto of omdat we gewoon bereikbaar zijn? Dat kan gemakkelijk via de onderstaande informatie. 

Contact met een Leaseadviseur?

Volg ons
Zakelijk auto leasen? Bij ons heb je een enorme keuze uit nieuwe leaseauto’s en occasions. LeaseParcours is de snelste leasemaatschappij van Nederland: als je vandaag kiest, kun je morgen al rijden!
Copyright © 2021. All rights reserved.