Vacature: contractbeheerder

Het gaat goed met LeaseParcours. Zo goed zelfs, dat we dringend iemand nodig hebben die al onze leasecontracten tot in de puntjes kan beheren. Klinkt goed? Dan zoeken we jou.

 

Als contractbeheerder kom je ons team 40 uur per week versterken. 

 

Jij houdt ervan om dingen te regelen. Om precies te zijn: al het regelwerk dat bij een contract hoort. Zo maak je onze contracten op, teken je ze en zorg je ervoor dat ze keurig worden verwerkt. Ook voer je kwaliteitscontroles uit, regel je incassomachtigingen en ben jij het aanspreekpunt voor bijvoorbeeld banken bij een audit. 

 

Houd je van klantcontact? Dan is deze rol niet voor jou bestemd. Regel je liever alle contractzaken achter de schermen? Kijk, dan kunnen we praten! Helemaal wanneer je een relevante opleiding met een focus op boekhouding hebt afgerond. En als je ervaring hebt met LeaseWise, ben je al bijna binnen.

 

Wat krijg je daarvoor terug? Primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden die een glimlach op je gezicht toveren. Ook is er ruimte om te groeien in zowel salaris als functie.

Ben jij de contractbeheerder die we zoeken? Houd je van een geintje op z’n tijd? En heb je zin om te hard werken in een groeiende organisatie? Twijfel niet en solliciteer!

 

Stuur je motivatie en cv naar info@leaseparcours.nl

Zakelijk auto leasen? Bij ons heb je een enorme keuze uit nieuwe leaseauto’s en occasions. LeaseParcours is de snelste leasemaatschappij van Nederland: als je vandaag kiest, kun je morgen al rijden!

Op het moment dat u klant wenst te worden, verstrekken wij uw gegevens aan Economic Data Resources B.V. (EDR). EDR zal op basis van deze gegevens een advies geven over de kredietwaardigheid van de onderneming en eventuele negatieve bemerkingen ten aanzien van het bestuur/leiding van de onderneming. EDR gebruikt deze gegevens voor onderzoek naar de kredietwaardigheid en contactgegevens van u en uw onderneming. Als u bezwaar wilt maken of informatie wenst over het gebruik van uw persoonsgegevens door EDR, zie: https://www.edrcreditservices.nl/privacy-statement/.

Op het moment dat u klant wenst te worden, verstrekken wij uw gegevens aan Economic Data Resources B.V. (EDR). EDR zal op basis van deze gegevens een advies geven over uw kredietwaardigheid.EDR gebruikt uw gegevens voor onderzoek naar uw kredietwaardigheid en contactgegevens. Als u bezwaar wilt maken of informatie wenst over het gebruik van uw persoonsgegevens door EDR, zie: https://www.edrcreditservices.nl/privacy-statement/.

Copyright © 2021. All rights reserved. Disclaimer | Ontwikkeling: Meceda