Vacature: debiteuren-crediteurenbeheerder

LeaseParcours zit heerlijk in de lift. We groeien zo snel, dat we maar moeilijk aan het regelwerk toekomen. Daarom zijn we op zoek naar jou. 

 

Want jij bent toch die enthousiaste debiteuren-crediteurenbeheerder die bij ons past? Kom alsjeblieft ons team fulltime versterken. 

 

Je hebt een afgeronde relevante opleiding, eentje waarvan in elk geval boekhouding deel uitmaakte. Je bent bekend met het inlezen van bankafschriften. Je zet incasso’s en betaalbatches sneller klaar dan onze snelste leasewagen. 

 

En heb je kennis van LeaseWise? Top. Zo niet, dan leren wij je dat.

 

We vinden het fantastisch als je aantoonbaar meerdere jaren ervaring hebt.

 

Genoeg over ons, want wat krijg jij daarvoor terug? Ten eerste: prima primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Daarnaast is er ruimte om te groeien in zowel salaris als functie.

Ben jij de debiteuren-crediteurenbeheerder die we zoeken? Dan ben je van harte welkom! Waar wacht je nog op?

 

Stuur je motivatie en cv naar info@leaseparcours.nl 

Zakelijk auto leasen? Bij ons heb je een enorme keuze uit nieuwe leaseauto’s en occasions. LeaseParcours is de snelste leasemaatschappij van Nederland: als je vandaag kiest, kun je morgen al rijden!

Op het moment dat u klant wenst te worden, verstrekken wij uw gegevens aan Economic Data Resources B.V. (EDR). EDR zal op basis van deze gegevens een advies geven over de kredietwaardigheid van de onderneming en eventuele negatieve bemerkingen ten aanzien van het bestuur/leiding van de onderneming. EDR gebruikt deze gegevens voor onderzoek naar de kredietwaardigheid en contactgegevens van u en uw onderneming. Als u bezwaar wilt maken of informatie wenst over het gebruik van uw persoonsgegevens door EDR, zie: https://www.edrcreditservices.nl/privacy-statement/.

Op het moment dat u klant wenst te worden, verstrekken wij uw gegevens aan Economic Data Resources B.V. (EDR). EDR zal op basis van deze gegevens een advies geven over uw kredietwaardigheid.EDR gebruikt uw gegevens voor onderzoek naar uw kredietwaardigheid en contactgegevens. Als u bezwaar wilt maken of informatie wenst over het gebruik van uw persoonsgegevens door EDR, zie: https://www.edrcreditservices.nl/privacy-statement/.

Copyright © 2021. All rights reserved. Disclaimer | Ontwikkeling: Meceda