Vacature: gastheer/gastvrouw/secretariële ondersteuning

Het is bijna zover: onze verhuizing naar een schitterend pand in Stadskanaal. Al is het pand nog zo groot, bij LeaseParcours draait het om gemoedelijkheid en een persoonlijke aanpak. Daarom hebben we iemand nodig die klanten en bezoekers ontvangt, die mensen direct op hun gemak stelt en die licht administratieve taken uitvoert. Misschien ben JIJ dat wel. 

 

We zoeken iemand die niet alleen gastheer of gastvrouw is, maar ook secretariële ondersteuning biedt. Je versterkt ons team 40 uur per week. Stel, iemand vraagt jou op een feestje naar je werk. Zou je dan het liefst zeggen dat je het visitekaartje van de zaak bent? Dan is deze baan je op het lijf geschreven. 

 

In de eerste plaats ben je enthousiast. Je laat graag een goede eerste indruk achter. 

 

Qua taken beantwoord je de telefoon en verwelkom je klanten in de showroom. Je voert licht administratieve werkzaamheden uit. Het organiseren van tankpassen, bijvoorbeeld. En heeft een klant vorige week zijn of haar nieuwe bedrijfswagen opgehaald? Dan ben jij degene die nog even belt om te checken of de auto bevalt. Want klanttevredenheid staat voorop!

 

Wat je daarvoor terugkrijgt? Om te beginnen: goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Daarnaast is er altijd ruimte om te groeien in zowel salaris als functie. 

 

Ben jij echt de gastheer of gastvrouw die we zoeken? Vind je het fijn om klanten en bezoekers met een glimlach te begroeten? Dan vragen wij ons af waar je cv blijft.

 

Stuur je motivatie en cv naar info@leaseparcours.nl

 

Zakelijk auto leasen? Bij ons heb je een enorme keuze uit nieuwe leaseauto’s en occasions. LeaseParcours is de snelste leasemaatschappij van Nederland: als je vandaag kiest, kun je morgen al rijden!

Op het moment dat u klant wenst te worden, verstrekken wij uw gegevens aan Economic Data Resources B.V. (EDR). EDR zal op basis van deze gegevens een advies geven over de kredietwaardigheid van de onderneming en eventuele negatieve bemerkingen ten aanzien van het bestuur/leiding van de onderneming. EDR gebruikt deze gegevens voor onderzoek naar de kredietwaardigheid en contactgegevens van u en uw onderneming. Als u bezwaar wilt maken of informatie wenst over het gebruik van uw persoonsgegevens door EDR, zie: https://www.edrcreditservices.nl/privacy-statement/.

Op het moment dat u klant wenst te worden, verstrekken wij uw gegevens aan Economic Data Resources B.V. (EDR). EDR zal op basis van deze gegevens een advies geven over uw kredietwaardigheid.EDR gebruikt uw gegevens voor onderzoek naar uw kredietwaardigheid en contactgegevens. Als u bezwaar wilt maken of informatie wenst over het gebruik van uw persoonsgegevens door EDR, zie: https://www.edrcreditservices.nl/privacy-statement/.

Copyright © 2021. All rights reserved. Disclaimer | Ontwikkeling: Meceda