Voel je vrij! Welkom in ons nieuwe pand

Voel je vrij! Welkom in ons nieuwe pand

Binnenkort verhuizen we naar een nieuw pand in Stadskanaal. Op 1 februari 2021 kregen we de sleutels en toen we door het lege pand liepen, dachten we nog: “Wat is dit groot!” Inmiddels zijn we daar al helemaal aan gewend. Die 1600 m2 binnenruimte krijgen we makkelijk vol. In eerste instantie hebben we ons op de bovenverdieping gericht, waar voorheen het magazijn was. De stalen trap is verwijderd. De voorkant van het magazijn is eruit gehaald en daar zijn glaspartijen voor in de plaats gekomen. In de nieuwe ruimte hebben we voor het LeaseParcours-team een mooie werkplek ingericht. Op twee aparte kantoorruimten na is het één grote, frisse kantoortuin geworden. Op de begane grond en buiten komen occasions van de leasemaatschappij te staan. Deze worden verkocht door onze onderneming AutoParcours. Verder komen op de begane grond twee verkoopkantoren. Op 1 september gaat ook onze werkplaats open. Daar zorgen onze vakkundige monteurs voor regulier onderhoud, eventuele reparaties en het rijklaar maken van droomauto’s.

LeaseParcours gaat duurzaam

Natuurlijk gaan we bij LeaseParcours voor duurzaamheid. Om het pand zo duurzaam mogelijk te maken, hebben we op het dak 140 zonnepanelen laten aanbrengen. De verwarmingsinstallatie is al omgebouwd en alle verlichting is vervangen. Met deze toekomstbestendige stap hebben we geen stroom meer nodig van het net. Eind juli is het zover. Het liefst willen we een knaller van een opening. Of dat mag tegen die tijd, wachten we nog even af. We houden je op de hoogte!

Recente berichten

Over ons

LeaseParcours
Redactie

Het team van LeaseParcours is jong, dynamisch en gezellig. We zijn altijd in voor een geintje. Wel is het zo dat er dingen moeten gebeuren. Dat moet je wel aankunnen. Je mag zo veel lol maken als je wilt, maar je moet zelf de discipline hebben om je werk af te maken. Die verantwoordelijkheid hebben alle leden van het team.

Occasion Leasen

Wil je eerst graag een zakelijk lease specialist spreken over de mogelijkheden, zoals het inruilen van je huidige auto of omdat we gewoon bereikbaar zijn? Dat kan gemakkelijk via de onderstaande informatie. 

Contact met een Leaseadviseur?

Volg ons
Zakelijk auto leasen? Bij ons heb je een enorme keuze uit nieuwe leaseauto’s en occasions. LeaseParcours is de snelste leasemaatschappij van Nederland: als je vandaag kiest, kun je morgen al rijden!

Op het moment dat u klant wenst te worden, verstrekken wij uw gegevens aan Economic Data Resources B.V. (EDR). EDR zal op basis van deze gegevens een advies geven over de kredietwaardigheid van de onderneming en eventuele negatieve bemerkingen ten aanzien van het bestuur/leiding van de onderneming. EDR gebruikt deze gegevens voor onderzoek naar de kredietwaardigheid en contactgegevens van u en uw onderneming. Als u bezwaar wilt maken of informatie wenst over het gebruik van uw persoonsgegevens door EDR, zie: https://www.edrcreditservices.nl/privacy-statement/.

Op het moment dat u klant wenst te worden, verstrekken wij uw gegevens aan Economic Data Resources B.V. (EDR). EDR zal op basis van deze gegevens een advies geven over uw kredietwaardigheid.EDR gebruikt uw gegevens voor onderzoek naar uw kredietwaardigheid en contactgegevens. Als u bezwaar wilt maken of informatie wenst over het gebruik van uw persoonsgegevens door EDR, zie: https://www.edrcreditservices.nl/privacy-statement/.

Copyright © 2021. All rights reserved. Disclaimer | Ontwikkeling: Meceda