Volvo lease: zakelijk en zorgeloos rijden

Zeg je Volvo, dan zeg je kwaliteit. En betrouwbaarheid, veiligheid – we kunnen nog wel even doorgaan. Het Zweedse automerk bewijst zijn kracht al sinds 1927, toen de eerste auto de fabriek uit rolde. Zakelijk een Volvo leasen is bij LeaseParcours eenvoudig en snel geregeld. Tenminste, als je eenmaal een keuze hebt weten te maken uit ons veelzijdige assortiment. Onze lease-adviseurs helpen je daar graag een handje bij.

dots

Verschillende leasevormen mogelijk: welke past bij jou?

Bij LeaseParcours kun je een Volvo zakelijk leasen op drie manieren: fulloperational lease, netto operational lease en financial lease.  Lees verder en ontdek welke leasevorm het best bij jou past.

Full operational lease

Full operational lease is ons ‘ontzorg-pakket’ in optima forma. Je bent mobiel tegen een scherp en vast bedrag per maand. In het leasecontract is alles meegenomen: van afschrijvingen en rente tot verzekeringen en onderhoud. Zelfs pechhulp, vervangende Volvo en brandstof zitten hier eventueel bij in.

Netto operational lease

Met netto operational lease is de lease-deal voor je Volvo inclusief rente, afschrijving en wegenbelasting. Onderhoud en reparaties zitten er niet bij in, waardoor het maandbedrag een stuk lager is dan bij full operational lease. Netto operational lease is ook mogelijk bij onze occasion-lease. Je rijdt dan nog voordeliger in een prachtige Volvo.

Financial lease

Bij financial lease word je eigenaar van de Volvo. Dit is het grote verschil met andere leasevormen. Wij financieren de leaseauto eerst, jij betaalt hem in maandelijkse termijnen af. Je bent direct economisch eigenaar van de Volvo. Dit houdt in dat je gelijk profiteert van fiscale voordelen. Na de looptijd ben je ook juridisch eigenaar. Je zit nergens meer aan vast.
Lees je deze mogelijkheden en raak je de weg een beetje kwijt? Heb je liever gewoon een gesprek? Onze lease-adviseurs vertellen je graag over de mogelijkheden.

Een greep uit onze grote Volvo-collectie

Onze virtuele showroom is gevuld met een veelzijdige Volvo-collectie. Door ons grote assortiment is er voor iedere ondernemer wat wils.


Zoek je een ruime en sportieve Volvo? Dan is de V-serie perfect, met onder andere de Volvo V40, Volvo V90 en de Volvo V60 D6. Met name de V60 D6 is een fiscaal aantrekkelijke auto.


Rijd je liever in een model met hogere instap? Dan zijn de Volvo XC60, Volvo XC70, Volvo XC90 T8. Hier is de XC90 T8 een fiscaal aantrekkelijk model.


Wil je het nieuwste van nieuwste? Dan zijn de S90 en V90 modellen wat je zoekt. Boordevol nieuwe innovaties en technologieën, omhuld in een stijlvolle jas.

volvo xc90 1
Zakelijk auto leasen? Bij ons heb je een enorme keuze uit nieuwe leaseauto’s en occasions. LeaseParcours is de snelste leasemaatschappij van Nederland: als je vandaag kiest, kun je morgen al rijden!

Op het moment dat u klant wenst te worden, verstrekken wij uw gegevens aan Economic Data Resources B.V. (EDR). EDR zal op basis van deze gegevens een advies geven over de kredietwaardigheid van de onderneming en eventuele negatieve bemerkingen ten aanzien van het bestuur/leiding van de onderneming. EDR gebruikt deze gegevens voor onderzoek naar de kredietwaardigheid en contactgegevens van u en uw onderneming. Als u bezwaar wilt maken of informatie wenst over het gebruik van uw persoonsgegevens door EDR, zie: Privacy Statement .

 

Op het moment dat u klant wenst te worden, verstrekken wij uw gegevens aan Economic Data Resources B.V. (EDR). EDR zal op basis van deze gegevens een advies geven over uw kredietwaardigheid.EDR gebruikt uw gegevens voor onderzoek naar uw kredietwaardigheid en contactgegevens. Als u bezwaar wilt maken of informatie wenst over het gebruik van uw persoonsgegevens door EDR, zie: Privacy Statement.

Copyright © 2021. All rights reserved. Disclaimer | Ontwikkeling: Meceda