Werken bij LeaseParcours

Werken bij

Werken bij LeaseParcours
(je moet ’t maar durven)

Bij LeaseParcours maken we ondernemers het leven makkelijker. We helpen hen op weg met mooie leaseauto’s. Daar is ons hele team op gericht. We zijn jong, dynamisch, gezellig en in voor een geintje. Klinkt goed? Lees dan verder.

2000447 LEASE HEADERBEELDEN 1350X700px 6
id3 inerieur

LeaseParcours = hard werken en plezier hebben

Werken bij LeaseParcours? Dan is een waarschuwing op zijn plaats. Want niet iedereen past bij ons. Op deze website kun je alvast bepalen of het jou wat lijkt. Zo zitten we bij LeaseParcours in elkaar: 

  • We gaan voor de beste oplossing voor de klant
  • We nemen onze verantwoordelijkheid
  • We houden van gezelligheid en lol op de werkvloer
  • We werken hard en maken ons werk af
  • We bouwen samen aan een mooie organisatie.

Het zou zo op een tegeltje kunnen. Hebben we een match? Bekijk dan de vacatures op deze pagina, reageer en stuur je cv op. Staat er toevallig geen vacature open? Aarzel dan geen moment en solliciteer alsnog. Je weet maar nooit hoe gek het kan lopen.

Vacatures

Contractbeheerder


Debiteuren-crediteurenbeheerder

Gastheer/Gastvrouw/Secretariële ondersteuning

Maak kennis met de mensen van LeaseParcours

Aarzel je nog? Wil je nog snel checken wie we zijn? Klik op een van de foto’s en verdiep je in onze boeiende levens.

Meer weten over werken bij LeaseParcours?

Misschien wil je erover praten. Neem dan contact op met Jans Weits. Hij vertelt je graag meer over LeaseParcours en beantwoordt al je vragen.

Zakelijk auto leasen? Bij ons heb je een enorme keuze uit nieuwe leaseauto’s en occasions. LeaseParcours is de snelste leasemaatschappij van Nederland: als je vandaag kiest, kun je morgen al rijden!

Op het moment dat u klant wenst te worden, verstrekken wij uw gegevens aan Economic Data Resources B.V. (EDR). EDR zal op basis van deze gegevens een advies geven over de kredietwaardigheid van de onderneming en eventuele negatieve bemerkingen ten aanzien van het bestuur/leiding van de onderneming. EDR gebruikt deze gegevens voor onderzoek naar de kredietwaardigheid en contactgegevens van u en uw onderneming. Als u bezwaar wilt maken of informatie wenst over het gebruik van uw persoonsgegevens door EDR, zie: Privacy Statement .

 

Op het moment dat u klant wenst te worden, verstrekken wij uw gegevens aan Economic Data Resources B.V. (EDR). EDR zal op basis van deze gegevens een advies geven over uw kredietwaardigheid.EDR gebruikt uw gegevens voor onderzoek naar uw kredietwaardigheid en contactgegevens. Als u bezwaar wilt maken of informatie wenst over het gebruik van uw persoonsgegevens door EDR, zie: Privacy Statement.

Copyright © 2021. All rights reserved. Disclaimer | Ontwikkeling: Meceda