Zakelijk leasen bij LeaseParcours

Zakelijk een auto leasen bij LeaseParcours: de vrijheid komt je tegemoet. Of je nu zzp’er of mkb’er bent, een nieuwe of tweedehands leaseauto zoekt – wij helpen ondernemers goed op weg. Zo kun jij je volledig richten op je bedrijf.

Wil je de komende jaren een elektrische zakelijke leaseauto rijden? Of heb je morgen meerdere bestelbussen nodig? Dat is het voordeel van LeaseParcours: we hebben voor ieder wat wils. Als onafhankelijke aanbieder van leaseauto’s is ons assortiment heel groot. Dat we ook nog eens alles voor je uit de kast trekken, daar hoor je ons niet over.

Flexibele looptijden

Direct rijden

Persoonlijk advies

dots

Altijd de leasevorm die bij jou past

Zakelijk leasen is voor veel ondernemers een uitkomst. Ultieme vrijheid voor een voordelig en vast bedrag per maand. Welke leasevorm het beste bij je past, hangt van jouw situatie en voorkeur af. Bij LeaseParcours kan het allemaal: we zijn flexibel!

Financial lease is als een zakelijke lening. Wij financieren de auto in eerste instantie, jij betaalt deze financiering in termijnen af. Je hoeft geen grote, eenmalige investering te doen en kunt over dat geld beschikken om in je onderneming te stoppen. Ook ben je direct economisch eigenaar van de auto. Je profiteert van fiscale voordelen vanaf de eerste kilometer.

Bij netto of full operational lease lever je de auto na de laatste termijn weer in, zoals bij een huurhuis. De leasemaatschappij blijft dus eigenaar van de leaseauto. Ben je de weg even helemaal kwijt en heb je behoefte aan richting? We adviseren je graag.

volvo xc40 1
Peugeot 508 2

Zakelijk auto leasen: nieuw of occasion?

Wil je de blits maken met het nieuwste van het nieuwste? Een zakelijke leaseauto waarvan je denkt: ‘als ik die toch eens had…’? Dat kan! Je hoeft ons maar te bellen en we gaan voor je op zoek. Stiekem vinden onze lease-adviseurs dat het leukste wat er is. Ze zijn dol op complexe vragen.

 

Of rijd je liever in een mooie tweedehands auto? Occasion-lease is voordeliger dan wanneer je een nieuwe auto least. Occasions hebben hun eerste afschrijving namelijk al gehad. Daardoor profiteer jij van een lager maandbedrag. Wees niet bang: door die lagere prijs lever je niet in op kwaliteit. Zelfs onze goedkoopste lease-auto’s rijden als nieuw.

Voel je vrij

Bij LeaseParcours zijn we fan van vrijheid. Voor onszelf en voor jou. Dat blijkt onder andere uit de manier waarop we met je meedenken. Kom je voor het eerst bij ons en heb je geen flauw idee welke auto het beste bij je past? We gaan het gesprek aan, stellen je een heleboel vragen en doen een voorstel dat je waarschijnlijk verrast.

 


Heb je een leaseauto uitgekozen en ben je een jaar later toch niet zo happy mee? Of zie je ineens een nieuw model voorbij komen en begin je spontaan te huilen van verlangen? We doen niet flauw en regelen alles voor je.

Zakelijk auto leasen? Bij ons heb je een enorme keuze uit nieuwe leaseauto’s en occasions. LeaseParcours is de snelste leasemaatschappij van Nederland: als je vandaag kiest, kun je morgen al rijden!

Op het moment dat u klant wenst te worden, verstrekken wij uw gegevens aan Economic Data Resources B.V. (EDR). EDR zal op basis van deze gegevens een advies geven over de kredietwaardigheid van de onderneming en eventuele negatieve bemerkingen ten aanzien van het bestuur/leiding van de onderneming. EDR gebruikt deze gegevens voor onderzoek naar de kredietwaardigheid en contactgegevens van u en uw onderneming. Als u bezwaar wilt maken of informatie wenst over het gebruik van uw persoonsgegevens door EDR, zie: Privacy Statement .

 

Op het moment dat u klant wenst te worden, verstrekken wij uw gegevens aan Economic Data Resources B.V. (EDR). EDR zal op basis van deze gegevens een advies geven over uw kredietwaardigheid.EDR gebruikt uw gegevens voor onderzoek naar uw kredietwaardigheid en contactgegevens. Als u bezwaar wilt maken of informatie wenst over het gebruik van uw persoonsgegevens door EDR, zie: Privacy Statement.

Copyright © 2021. All rights reserved. Disclaimer | Ontwikkeling: Meceda