Je gedroomde bedrijfsauto leasen bij LeaseParcours

Je zoekt een bedrijfsauto die jou van A naar B brengt. Maar minstens zo belangrijk is dat die auto ook bij je bedrijfsactiviteiten past. Wil je een grote, gebruikte bedrijfsauto leasen met veel ruimte voor gereedschap? Of heb je meer aan een kleine, nieuwe auto waarmee je klanten bezoekt? In welke handel je ook zit, onze lease-adviseurs vinden de bedrijfsauto van je dromen.

Merk
Model
Wij vonden Voertuigen voor jou.
dots
Porsche macan 1

Bedrijfsauto leasen met financial lease

Ben je een startende zzp’er en zoek je één auto? Of ben je een grootafnemer en wil je zo voordelig mogelijk meerdere bedrijfsauto’s zakelijk leasen? Financial lease is aantrekkelijk voor elk type ondernemer. Je betaalt een vaste, lage prijs per maand gedurende een looptijd die we samen bepalen. En na de looptijd is de auto van jou!

 

Dat is het mooie van financial lease: na de looptijd ben jij eigenaar van de bedrijfsauto. Je hebt daardoor recht op investeringsaftrek, afschrijving, renteaftrek en btw-voordelen. Omdat je geen grote investering hoeft te doen, behoud je je liquiditeit.

Bedrijfsauto leasen of kopen?

Je staat voor een belangrijke keuze. Je zoekt een bedrijfsauto voor je onderneming. Ga je die leasen of kopen? Je verwacht het misschien niet, maar wij hebben zo onze voorkeur – leasen heeft een aantal mooie voordelen. Je betaalt een vast maandbedrag en hoeft geen grote investering te doen. Met andere woorden: je rijdt in de auto die je wilt, zonder dat dit ten koste gaat van je financiële positie. Dit geldt voor zowel nieuwe als tweedehands bedrijfsauto’s.
Audi a4
Ford transit

Gebruikte bedrijfsauto leasen

Het nemen van een bedrijfsauto is voor veel ondernemers een mooie mijlpaal in hun ondernemerschap. Toch is het best lastig te bepalen welk type auto bij je past. Een van de dilemma’s: kies je voor een nieuwe of een gebruikte bedrijfsauto? Hierover kunnen we kort zijn: veel ondernemers leasen een gebruikte bedrijfsauto bij ons. Occasions hebben namelijk hun eerste (grote) afschrijving al gehad. Hierdoor valt de leaseprijs lager uit dan bij een nieuwe bedrijfswagen.

Citroen berlingo

Nieuwe bedrijfswagen leasen

Wil je liever een spiksplinternieuwe bedrijfswagen leasen? Natuurlijk kan dat. Van een compacte Citroën Berlingo tot aan een Dodge Ram met 25 kilometer op de teller – we hebben het allemaal. Heb je duidelijke bedrijfsdoelen, maar nog geen idee welke auto je wilt? Stiekem vinden onze lease-adviseurs het het leukst om de vrije hand te hebben in het zoeken van de juiste auto. Juist dan dragen we ons steentje bij aan jouw succes.
Zakelijk auto leasen? Bij ons heb je een enorme keuze uit nieuwe leaseauto’s en occasions. LeaseParcours is de snelste leasemaatschappij van Nederland: als je vandaag kiest, kun je morgen al rijden!

Op het moment dat u klant wenst te worden, verstrekken wij uw gegevens aan Economic Data Resources B.V. (EDR). EDR zal op basis van deze gegevens een advies geven over de kredietwaardigheid van de onderneming en eventuele negatieve bemerkingen ten aanzien van het bestuur/leiding van de onderneming. EDR gebruikt deze gegevens voor onderzoek naar de kredietwaardigheid en contactgegevens van u en uw onderneming. Als u bezwaar wilt maken of informatie wenst over het gebruik van uw persoonsgegevens door EDR, zie: Privacy Statement .

 

Op het moment dat u klant wenst te worden, verstrekken wij uw gegevens aan Economic Data Resources B.V. (EDR). EDR zal op basis van deze gegevens een advies geven over uw kredietwaardigheid.EDR gebruikt uw gegevens voor onderzoek naar uw kredietwaardigheid en contactgegevens. Als u bezwaar wilt maken of informatie wenst over het gebruik van uw persoonsgegevens door EDR, zie: Privacy Statement.

Copyright © 2021. All rights reserved. Disclaimer | Ontwikkeling: Meceda