Disclaimer: Het gebruik van onze services kan leiden tot verslaving aan LeaseParcours

Wat leuk dat je interesse hebt in onze producten en services. Om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden van onze brede dienstverlening, zorgen wij ervoor dat alle informatie hier zo volledig en actueel mogelijk is.

Maar alles gaat snel in onze branche. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties of andere informatie volgen elkaar in hoog tempo op. Daarom kun je op geen enkele manier rechten ontlenen aan de inhoud van deze site.

Rechten en alles wat jij niet mag

Alle (auteurs-)rechten op de inhoud van deze site komen toe aan LeaseParcours of onze licentiegevers. Hieronder vallen alle teksten, afbeeldingen, software en andere informatie. Je mag niets op deze site wijzigen, reproduceren, transporteren of verspreiden zonder onze schriftelijke toestemming.

Wij controleren onze sites regelmatig op (computer-)virussen. Toch kunnen we niet garanderen dat een bezoek aan onze site de werking van jouw computer of gebruikte software niet beïnvloedt. Ook bevat onze site links naar externe sites. Wij zijn op geen enkele manier verantwoordelijk voor de inhoud of het gebruik van deze sites, of voor de eventuele gevolgen van een bezoek aan zo’n site.

Grote kans op verslaving aan LeaseParcours

Tot slot is een waarschuwing op zijn plaats. Er gaat een verslavende werking uit van de diensten van LeaseParcours. Dit is semiwetenschappelijk(1) aangetoond. Besluit je dus om gebruik te maken van onze services, dan raak je waarschijnlijk verslaafd aan LeaseParcours.

Wil je je hart luchten over deze disclaimer? Laat het ons gerust weten. Misschien houden we je hand wel even vast.

 

1.Eigen onderzoek, geheel onafhankelijk, onder klanten.