Bestelbus leasen? LeaseParcours regelt 't

Een bestelbus of bestelwagen is meer dan een vervoermiddel. Natuurlijk, de auto moet betrouwbaar zijn. En het liefst mag de wagen niet te veel kosten. Daarnaast vind je comfort en de uitstraling naar klanten toe belangrijk – je rijdt er immers dagelijks in. Zoek je een bedrijfswagen waarbij je al deze vakjes kunt afvinken? LeaseParcours regelt 't voor je. Voor een voordelig en vast per bedrag maand.

dots

LeaseParcours regelt de bestelbus die bij jou past

We zijn er voor alle ondernemers. Van startende schilders tot weergaloze winkeliers met tien vestigingen. Een Opel Vivaro uit 2014? Hebben we. Liever een Transporter met nog geen 25 kilometer op de teller? Ook geen probleem. Laat ons vooral weten welke bedrijfsbus je zoekt, ook als je wensen bepaald niet standaard zijn. Complexe vragen, daar houden we juist van!

LeaseParcours is de onafhankelijke leasemaatschappij van Nederland. Bij ons is een bestelwagen leasen mogelijk voor iedereen, van zzp’er tot multinational. Met ons grote aanbod en persoonlijke advies regelen wij de bestelbus die bij jou en je bedrijf past.

Maar welke bedrijfswagen past dan bij jou? Wil je een bus leasen met extra veel laadruimte? Zoek je een bedrijfsbus met een trekgewicht van meer dan 3000 kilo? Of is een klein, compact busje al voldoende? Onze adviseurs trekken alles uit de kast. En staat de auto niet in onze voorraad, dan zoeken we door totdat jij je droomauto hebt.


Bestelbus rijdt door stad
Volkswagen reeks

Flexibel bestelwagen leasen

We zijn qua zakendoen nog net zo flexibel als toen we twintig waren. Dat bewijzen we met onze aanpak. Het kan bijvoorbeeld gebeuren dat je met een negatieve BKR-registratie bij ons toch een bestelwagen kunt leasen. Of dat je een andere bestelbus wilt voordat het leasecontract is afgelopen.


Geen zorgen. We vinden het belangrijk dat jij je toekomstplannen kunt waarmaken. Daarom denken we met je mee en helpen je aan het voertuig dat bij jouw situatie past. Dit geldt ook voor de leasevorm: ga je voor financial lease of operational lease? De leasevorm die je kiest, heeft invloed op zaken als verzekering en onderhoud.

 

Voordelen bedrijfswagen leasen

Als ondernemer sta je regelmatig voor belangrijke keuzes. Het kiezen van een passende bedrijfswagen is daar een van. Los van de wagen zelf vraag je je af: ga ik kopen of leasen? Je had het vast al geraden, maar bij LeaseParcours neigen we meer naar dat laatste. 

 

Een bedrijfswagen leasen, biedt namelijk mooie voordelen. Zo betaal je bij ons een voordelig en vast bedrag per maand. Dit betekent dat je nu geen grote investering hoeft te doen. Je weet precies wat je maandelijks kwijt bent en komt niet voor verrassingen te staan.

Bestelwagens op een rij

Bestelbus leasen uit voorraad

Veel ondernemers leasen een gebruikte bedrijfswagen of bestelbus. Tweedehands wagens zijn goedkoper dan een nieuwe auto. Occasions hebben hun eerste afschrijving namelijk al gehad. Daardoor valt de maandelijkse leaseprijs lager uit. Natuurlijk zien ze eruit en rijden ze als nieuw. En door die lagere vaste lasten houd jij meer geld over om in je groeiende bedrijf te steken.

Onze occasions zijn snel leverbaar. Is de bestelbus op voorraad bij een van onze dealers? Als het meezit, leveren we de bus morgen nog bij je af. Geen lange wachttijden en snel door – dat is het idee! Dat geldt trouwens voor alle merken en modellen. Ook als je al onderweg bent in een van onze wagens. Is de bus bijvoorbeeld toe aan reparatie? Of gebeurt er iets onderweg? Wij nemen de leiding en ontzorgen je van a tot z. Een bedrijfsbus leasen was nog nooit zo eenvoudig.


Zakelijk auto leasen? Bij ons heb je een enorme keuze uit nieuwe leaseauto’s en occasions. LeaseParcours is de snelste leasemaatschappij van Nederland: als je vandaag kiest, kun je morgen al rijden!

Op het moment dat u klant wenst te worden, verstrekken wij uw gegevens aan Economic Data Resources B.V. (EDR). EDR zal op basis van deze gegevens een advies geven over de kredietwaardigheid van de onderneming en eventuele negatieve bemerkingen ten aanzien van het bestuur/leiding van de onderneming. EDR gebruikt deze gegevens voor onderzoek naar de kredietwaardigheid en contactgegevens van u en uw onderneming. Als u bezwaar wilt maken of informatie wenst over het gebruik van uw persoonsgegevens door EDR, zie: Privacy Statement .

 

Op het moment dat u klant wenst te worden, verstrekken wij uw gegevens aan Economic Data Resources B.V. (EDR). EDR zal op basis van deze gegevens een advies geven over uw kredietwaardigheid.EDR gebruikt uw gegevens voor onderzoek naar uw kredietwaardigheid en contactgegevens. Als u bezwaar wilt maken of informatie wenst over het gebruik van uw persoonsgegevens door EDR, zie: Privacy Statement.

Copyright © 2021. All rights reserved. Disclaimer | Ontwikkeling: Meceda