Zakelijk elektrisch leasen begint hier

Geef je om het milieu en houd je van autorijden? Zit je altijd bovenop de nieuwste innovaties? Zie je elektrisch rijden als de toekomst? Wat je reden ook is, bij ons kun je de elektrische auto leasen die bij je past. En met de twijfelaars nemen we de voordelen van elektrisch rijden nog even door.

dots

Voordelen elektrisch rijden

Elektrisch rijden heeft zo zijn voordelen. Wij vertellen je de top 4 redenen om elektrisch te gaan rijden.

Besparen op brandstof en bijtelling

Nooit meer angstig kijken naar de oplopende teller bij de benzinepomp. Elektrische auto’s rijden op stroom, en dat is stukken voordeliger dan benzine of diesel. Daarnaast profiteer je meestal van minder bijtelling. Zo compenseer je voor de wat hogere leaseprijzen.

Comfortabeler dan ooit

Elektrische auto’s maken bijzonder weinig geluid. Je zoeft geruisloos over de snelweg in je e-bolide. Geloof ons: als je eenmaal elektrisch rijdt, wil je eigenlijk niet meer terug. En dan hebben we het nog niet eens gehad over het moderne design van elektrische wagens!

Duurzame keuze

Een elektrische leaseauto is uiteraard stukken duurzamer dan een auto op fossiele brandstoffen. Van uitstoot is geen sprake bij volledig elektrische auto’s. Kies je voor een hybride auto? Dan heb je wel uitstoot, maar alsnog minder dan bij een auto op benzine of diesel.

Uitgebreid oplaadnetwerk

Oplaadpunten schieten als paddestoelen uit de grond. Niet alleen in Nederland, ook in andere Europese landen. Ook kun je op steeds meer plekken een laadpaal voor de deur krijgen. En door technische ontwikkelingen wordt de actieradius van elektrische auto’s steeds groter en de laadtijden steeds korter.

Elektrische auto zakelijk leasen

Het kan lastig zijn om een keuze te maken. In welke elektrische auto wil je gaan rijden? Het aanbod is enorm en de ontwikkelingen gaan razendsnel. De adviseurs van LeaseParcours helpen je op weg. We hebben een flink aanbod met voor ieder wat wils. Wil je een goedkope elektrische auto leasen? Liever een elektrische auto met een grote actieradius? Of wil je de blits maken met het nieuwste van het nieuwste?


Bij LeaseParcours zit je sowieso goed. Wij werken hard voor iedere klant, van grootafnemer tot startende zzp’er. We denken met je mee en zijn net zo flexibel als jij was op je twintigste. Zo brengen we bijvoorbeeld ook ’s avonds de auto bij je langs, als dat beter uitkomt. 

 

Geen vraag is te lastig voor onze adviseurs. Sterker nog, ze worden blij van moeilijke vragen. Wedden dat wij je kunnen helpen?

tesla model 3
Zakelijk auto leasen? Bij ons heb je een enorme keuze uit nieuwe leaseauto’s en occasions. LeaseParcours is de snelste leasemaatschappij van Nederland: als je vandaag kiest, kun je morgen al rijden!

Op het moment dat u klant wenst te worden, verstrekken wij uw gegevens aan Economic Data Resources B.V. (EDR). EDR zal op basis van deze gegevens een advies geven over de kredietwaardigheid van de onderneming en eventuele negatieve bemerkingen ten aanzien van het bestuur/leiding van de onderneming. EDR gebruikt deze gegevens voor onderzoek naar de kredietwaardigheid en contactgegevens van u en uw onderneming. Als u bezwaar wilt maken of informatie wenst over het gebruik van uw persoonsgegevens door EDR, zie: Privacy Statement .

 

Op het moment dat u klant wenst te worden, verstrekken wij uw gegevens aan Economic Data Resources B.V. (EDR). EDR zal op basis van deze gegevens een advies geven over uw kredietwaardigheid.EDR gebruikt uw gegevens voor onderzoek naar uw kredietwaardigheid en contactgegevens. Als u bezwaar wilt maken of informatie wenst over het gebruik van uw persoonsgegevens door EDR, zie: Privacy Statement.

Copyright © 2021. All rights reserved. Disclaimer | Ontwikkeling: Meceda