Occasion lease bij LeaseParcours

Natuurlijk wil je als ondernemer in een mooie en betrouwbare auto rijden. In een voordelige bedrijfswagen die echt bij je past. Is dat een bus? Een personenauto? Een station? Daar komen we samen achter. Eén ding staat vast: je rijdt bij ons weg met een grote glimlach op je gezicht.

Zakelijke occasion lease is een geweldige optie voor zzp’ers en mkb’ers die niet de hoofdprijs willen betalen. In tegenstelling tot een nieuwe auto heeft een tweedehands auto de eerste (grote) afschrijving al gehad. Dat betekent dat je minder betaalt per maand, maar toch in een auto van topkwaliteit rijdt. Nieuwsgierig naar onze wagens?

dots

Occasion lease: zakelijk tweedehands droomauto

Occasion lease betekent dat je bij ons een tweedehands auto leaset. Dat het een gebruikte auto is, daar merk je weinig van. Onze auto’s uit tweedehands lease zien er uit als nieuw en zo rijden ze ook. Wat dat betreft verschillen ze weinig van onze nieuwe auto’s. Behalve de prijs en de directe beschikbaarheid dan. Want als je wilt, leveren we de occasion vandaag nog bij je af. 

 

Zie je jouw droomauto niet tussen onze voorraad staan? Die ene auto waarvan je, elke keer dat je hem ziet, denkt: ‘als ik die nou eens had…’? Laat het ons weten! Bij LeaseParcours houden we wel van een beetje speurwerk. Hoe complexer, hoe beter. Neem contact met ons op en we regelen het.

Renault megane

De voordelen van zakelijk occasion leasen

Wil je via financial of operational lease een occasion leasen? Welke leasevorm je ook kiest, het leasen van een occasion heeft zo zijn voordelen. Zo profiteer je bijvoorbeeld van een lagere bijtelling. Dit zijn de voordelen die er voor onze klanten het meest uitspringen.

Lage maandelijkse kosten

Occasion lease is interessant voor alle soorten ondernemers. Van jonge starters tot doorgewinterde veteranen. Door de lage maandelijkse kosten houd je namelijk meer geld over voor je core business. En natuurlijk ook voor je niet-core business, zoals een gezellige vrijmibo.

Direct leverbaar

Onze occasions zijn snel leverbaar. Verwerken we vandaag je aanvraag? Dan rijd je morgen of zelfs vandaag nog weg in een mooie occasion. Bij ons zit je niet met lange wachttijden.

Flexibel

Als ondernemer weet je nooit wat de toekomst brengt. Zullen de zaken goed gaan, of juist minder? Occasion lease is flexibel: je least al vanaf een jaar. Heb je na dat jaar een grotere of kleinere auto nodig? Of wil je er zelfs nog een bij? Alles is mogelijk.

Financial lease occasion: voordelig vanaf dag één

Steeds meer ondernemers leasen een goedkope occasion via financial lease. Bij deze leasevorm financieren wij je occasion, en die financiering betaal jij in maandelijkse termijnen af. Zo houd je meer geld over om te investeren in je bedrijf. Het vaste maandbedrag bepalen we samen, op basis van een goed gesprek.


Je hebt vanaf de allereerste dag al fiscale voordelen, want je bent meteen economisch eigenaar van de occasion. Je kunt de btw terugvorderen en je hebt recht op investeringsaftrek. Tegen de tijd dat het leasecontract afloopt, ben jij behalve economisch ook juridisch eigenaar van de occasion. 


Nieuwsgierig naar onze mogelijkheden voor financial lease voor een blinkende sedan? Of liever een tweedehands bus leasen? We vertellen je er graag meer over.

vw id3
IMG 6739

Waarschuwing voor verslaving aan LeaseParcours

Een kleine waarschuwing is wel op zijn plaats hier. We horen namelijk van onze klanten dat ze niet meer anders willen als ze LeaseParcours eenmaal hebben ontdekt. Dus weet waar je aan begint. Mogen we je alvast wijzen op onze disclaimer?

 

Tip voor beginners: leer de eerste signalen van verslaving aan LeaseParcours herkennen. De grote glimlach, de ontspannen schouders en de innemende uitstraling van de LeaseParcours-rijder zijn duidelijk tekenen van een beginnende verslaving.

Zakelijk auto leasen? Bij ons heb je een enorme keuze uit nieuwe leaseauto’s en occasions. LeaseParcours is de snelste leasemaatschappij van Nederland: als je vandaag kiest, kun je morgen al rijden!

Op het moment dat u klant wenst te worden, verstrekken wij uw gegevens aan Economic Data Resources B.V. (EDR). EDR zal op basis van deze gegevens een advies geven over de kredietwaardigheid van de onderneming en eventuele negatieve bemerkingen ten aanzien van het bestuur/leiding van de onderneming. EDR gebruikt deze gegevens voor onderzoek naar de kredietwaardigheid en contactgegevens van u en uw onderneming. Als u bezwaar wilt maken of informatie wenst over het gebruik van uw persoonsgegevens door EDR, zie: Privacy Statement .

 

Op het moment dat u klant wenst te worden, verstrekken wij uw gegevens aan Economic Data Resources B.V. (EDR). EDR zal op basis van deze gegevens een advies geven over uw kredietwaardigheid.EDR gebruikt uw gegevens voor onderzoek naar uw kredietwaardigheid en contactgegevens. Als u bezwaar wilt maken of informatie wenst over het gebruik van uw persoonsgegevens door EDR, zie: Privacy Statement.

Copyright © 2021. All rights reserved. Disclaimer | Ontwikkeling: Meceda