Jans Weits

Lease-adviseur  – helpt klanten op weg sinds 2003

Dat Jans ondernemer wilde worden, wist hij als klein kind al. De handel zit hem in het bloed – hij leerde het van zijn moeder. Zij handelde in motoren, boten, caravans, lampen, huizen, paarden… bedenk het maar en zij handelde erin. En dat vindt Jans prachtig. Want handel is leuk!

Maar hij is vooral een echte puzzelaar. In de figuurlijke zin van het woord dan, want voor legpuzzels heeft hij het geduld niet. Hij krijgt een kick van de bijna onoplosbare vragen die hij soms van klanten krijgt. Hoe complexer, hoe beter. Hij krijgt dan iets verbetens over zich. Want als iemand zegt dat het niet kan, zorgt Jans er hoogst persoonlijk voor dat het lukt.

In contacten met mensen is Jans ervan overtuigd dat iedereen gelijk is. Wat hem betreft zijn er geen rangen of standen. Hij praat net zo graag met de bakker op de hoek als met de burgemeester. Ook als het om zaken gaat. De ondernemer die komt voor een eenvoudige, voordelige auto is bij LeaseParcours net zo welkom als de bobo die het allernieuwste en allerduurste exemplaar van een topmerk wil.

Het zal je dan ook niet verbazen dat in het team van LeaseParcours niemand meer of minder is dan een ander. Je bent goed zoals je bent. Je neemt de taken op je waar je goed in bent en zorgt er zelf voor dat ze goed en op tijd worden uitgevoerd.

Als lease-adviseur extraordinaire heeft Jans het liefst de vrije hand in het zoeken van de juiste auto. Op die manier draagt hij graag zijn steentje bij aan het succes van ondernemers. Hij wordt er blij van als zij met de auto’s van LeaseParcours het beste uit zichzelf halen en groeien met hun onderneming.

“Ik mag graag zien dat het goed gaat met mensen.”

Als Jans niet aan het werk is, geniet hij van het gezinsleven. Hij loopt elke dag met zijn hond. Hij is dol op lekker eten. Hij vindt het heerlijk als er iemand voor hem kookt en dan wijnen bij de gerechten kiest. Maar ook samen in de keuken staan is fantastisch. Lekker rustig en vertrouwd. En natuurlijk vier keer per jaar op vakantie in een super de luxe caravan. Dat zijn de dingen waar het leven om draait.