Marco Prak

Lease-adviseur – helpt klanten op weg sinds 2018

Marco houdt van snelheid. Formule 1, vlugge waterscooters en mooie wagens – het is niet voor niets dat hij al meer dan 10 jaar in de automotive branche werkt. Marco en Jans kennen elkaar al jaren, en hebben zelfs ooit samen een vestiging van een ander bedrijf gerund. Hoewel ze daarna allebei een ander pad hebben gevolgd, zijn ze elkaar bij LeaseParcours weer tegengekomen. En nu zijn ze alweer een paar jaar collega’s, tot grote tevredenheid.

Marco is goed in het in- en verkopen van auto’s. Hij leeft voor relaties en klantcontact. Maar er is iets waar Marco’s hart misschien nog wel sneller van klopt: het moment dat een klant compleet tevreden is en in een mooie auto wegrijdt. Daar kan wat hem betreft weinig tegenop. Behalve zijn kinderen, natuurlijk – hun wakker maken is het absolute hoogtepunt van de dag. Ze worden elke dag wakker met een stralende lach. Is er een beter begin van de dag te bedenken?

Hij heeft ook nog iets te leren: hij zou wel wat minder chaos om zich heen willen veroorzaken. Het zal je niet verbazen dat hij een hekel heeft aan ‘papieren rompslomp’, want hij is gewoon niet zo netjes en al die documenten moeten met zorg worden ingevuld. Hij is veel liever bezig met de handel zelf.

In- en verkoop, adviseren, contacten met relaties onderhouden – Marco doet het allemaal. Stopt dat enthousiasme van deze alleskunner bij de deur? Zeker niet. Sterker nog, wees niet verbaasd als je een appje krijgt waarin hij vraagt hoe het met je is. Met zijn streven om voor elke klant het beste resultaat te behalen, veranderen sommige contacten vanzelf in vriendschappen.

“Het afleveren van een auto moet een feestje zijn.”